Emirdağ'da 23 Nisan Kutlamaları

Haberler / Güncel

Emirdağ'da 23 Nisan Kutlamaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 98. kuruluş yıl dönümü ve Ulu Önder Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törenlere İlçe Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, İlçemiz Cumhuriyet Savcısı Hüseyin UĞUZ, Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Harun ÖZDİNÇ, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Orhan ÖZDEN, İlçe Emniyet Müdürü İsa SARI, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilk tören ilçemiz Cumhuriyet Meydan’ında düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk konulup saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından ilçemiz stadyumunda törenlere geçildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şarkılar, çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Öğrencilerin gösterileri ilgi ile izlenirken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, Garnizon Per. Yüzbaşı Harun ÖZDİNÇ, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, İlçemiz Cumhuriyet Savcısı Hüseyin UĞUZ tarafından verildi.

  • Okunma: 2284

Yorumlar (0)Yorum Yap