Emirdağ'da 6400 Öğrenci Tatile Girdi

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da 6400 Öğrenci Tatile Girdi

2016-2017 Eğitim- Öğretim yılı Cuma günü sona ermesiyle birlikte ilçemiz genelindeki okullarda 6400 öğrencimiz karne coşkusu yaşadı. Emidağ İlçe Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, Emirdağ İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özden ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez karne dağıtım töreni için Emirdağ'a bağlı Yüreğil köyü İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Düzenlenen programda öğrencilere karnelerinin yanında ilçemizin simgesi olan Emirdağ Saat Kulesi, Antik Ammuriye Kenti, İlçemizin Milli Kahramanlarından Kuva-i Milliye Kurucularından Tahir Efe, tarihi İnkılap Ortaokulu Binası ve ilçemizin mahalli giysisi saya kıyafetinin resimlerini içeren yapbozlar ve hediyeler dağıtıldı.

Emirdağ İlçe Kaymakamı Hüseyin SAYIN “Sabırsızlıkla beklediğiniz karnelerinizi alıyorsunuz. Elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca büyük gayret sarf ettiniz. Her birinizi gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmesini dilerim’’dedi.



İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet CARFİ “Ailelerinizle birlikte sabır ve özveriyle yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu güzel karnelerinizi aldınız. Artık dinlenme zamanı, aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte iyi tatiller…’’ diyerek öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diledi.

  • Okunma: 2596

Yorumlar (0)Yorum Yap