Emirdağ’da Akademisyen-Öğrenci Söyleşileri

Haberler / Eğitim

Emirdağ’da Akademisyen-Öğrenci Söyleşileri

Kaymakam Osman Bilici, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bülent Aydoğdu, Prof. Dr. Nil Duban, Doç Dr. Koray Kasapoğlu ve Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay tarafından düzenlenen “Akademisyen-Öğretmen Söyleşileri Değerlendirme Paneli”ne katıldı.

İlçemizde akademik başarıyı artırma çalışmaları kapsamında Kaymakamlığımıza bağlı ortaokul ve liselerde görev yapan öğretmenlere motivasyonlarını artırmak amacıyla Akademik Başarıyı Artırmada Etkileyici Yöntemler ve Stratejiler ile ilgili verdikleri söyleşiler ile destek olan öğretim üyeleri, düzenlenen panelde gerçekleştirdikleri söyleşiler sonrası yapılan anket sonuçlarına göre genel bir değerlendirme yaptılar.

Panelde kısa bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Bilici, öğretmenlerimize verdikleri desteklerden ötürü öğretim üyelerine teşekkür ederken, söyleşilere ve panele katılan öğretmenlere Emirdağ’da eğitimde başarı seviyesini artırmak ve bunu kalıcı hale getirmek için üşenmeden, vazgeçmeden ve ertelemeden çalışmalara devam edileceğini ve kıymetli öğretmenlerimizi her zaman desteklemeye çalışacağını belirtti.

Kaymakam Bilici, panel sonunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bülent Aydoğdu, Prof. Dr. Nil Duban, Doç Dr. Koray Kasapoğlu ve Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay’a öğretmenlere verdikleri katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Panele Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Kaymakam Refiki Funda Hamza, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Beyli, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

  • Okunma: 907

Yorumlar (0)Yorum Yap