Emirdağ'da Anketler Havada Uçuyor!

Haberler / Özel Haber

Emirdağ'da Anketler Havada Uçuyor!

Ülke genelindeki siyasi partiler arasındaki ve büyük illerdeki seçim anketlerine bir yenisi de Emirdağ için geldi. Emirdağ'da yapılan anketler siyasi partilerin gündeminde yer almaya başladı. Emirdağ'da yapıldığı iddia edilen 2 anketten çıkan 2 farklı sonuç anket şirketlerinin neye göre anket sonuçlarını belirlediği merak konusu oldu.

Yapıldığı iddia edilen ilk anket 2 Şubat Pazar günü Emirdağ'da yapıldığı ve bu ankette "kararsız" oyların dağıtımından sonra "Bugün seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusuna denek sayısı belli olmadan %45 AK Parti - Cengiz Pala, %28 CHP Mehmet Pala, %24 MHP - Uğur Serdar Kargın ve %2 Saadet Partisi- Ahmet Alkan olarak belirlendi.

Bu anketin açıklanmasının ardından 24 saat geçmeden Afyonkarahisar basınında yeni bir anket yapıldığı iddia edildi. Afyonkarahisar'ın dört büyük ilçesinde yapılan anket sonuçlarına göre Dinar, Sandıklı, Bolvadin ve Emirdağ Belediyelerini Milliyetçi Hareket Partisi'nin adaylarının belediye başkanı olacağı bilgisi anketten çıkan sonuçlar arasında yer aldı.

Denek sayısının belli olmadığı yapıldığı iddia edilen ikinci ankette ise %36 MHP-Uğur Serdar Kargın, %32 Ak Parti-Cengiz Pala, %30 CHP-Mehmet Pala %2 Saadet Partisi Ahmet Alkan olarak belirlendi.

Anket sonuçlarından birincisi Ak Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı'na ait sosyal paylaşım adresinden partililere duyurulurken; bu durum karşısında kendini favori göre Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

  • Okunma: 5462

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • salih sayin

    Peki neden sitenizde kendi anketinizi yapmiyorsunuz? cokmu zor halkin nabzini olcmek .belliki kimse sevmiyor AKP yi bu seferki secimi MHP kazanacak yok bu anket yok su anket yapin anketinizi gorelim kimimin yarista ustun oldugu.SERDAR HOCANIN baskaskanlik yarisini onde goturdugu nu niye yazboza cevirmeye calisiliyor?

  • Mehmet Özkul

    Emirdağlı gardaşlarım,
    Saddam Hüseyin'in bir propaganda bakanı vardı.Adı "ESSAHAF" idi. Amerika Irak'ı işgal ettiği sırada işgalciler Bağdat'ın varoşlarına gelmişler,her yer bombalanıyor ama Essahaf ise hala kazanıyoruz diye propaganda yapıyordu.Sonuç hepimizce malum.Bir de Hitler'in propaganda Bakanı var adı "GOEBBELS"idi.Hitler denen DİKTATÖR Alman 6.ordusunu Rus Cephesinde yok ettirmiş.Ama Goebbels hala kazanıyoruz diye propaganda yapıyordu. "HİTLER'in" de sonu da malum..............

  • pinar

    pala yaptigi katakullilerle , isin afyon ayagini "besleyerek" adayligi kapti.
    simdide guya anket ayaklariyla on almaya calisiyor.
    ama nafile
    ne yaparsan yap
    gideceksin , korkunun ecele faydasi yok. senin hesabini ugur serdar kargin durecek, esas kiyamette secimden sonra kopacak , herhalde kelepceli ruyalar gormuyorsundur , goruyorsanda hayra yor cengiz pala...

  • turist

    bu da turist arastirma sirketi

    1) cengiz pala= hukumet partisi aydayi kazanirsa emirdaginin borcu 100 milyon olur
    2)ugur kargin=kazanirsa dairesine gidip baskanim ne oluyor neden boyle oldu dediginizde kahraman mhp,lilerden bir araba sopa yersiniz
    3) mehmet pala= sadece secilmek istiyor belediye ile ugrasmaz birde halk soy isminden dolayi artik belediyede pala istemiyor
    4) ahmet alkan=halkin guvenebilecegi tek aday

  • kamuoyu

    30 MART 2014 GERÇEK ANKET SONUÇLARI
    AKP Adalet ve Kalkınma Partisi 2000/+-100
    MHP Milliyetçi Hareket Partisi 3400/-+100
    CHP Cumhuriyet Halk Partisi 3100/-+100
    DP (aday çıkarırsa) 622, aday çıkarmazsa P MHP, P dağılır
    SP Saadet Partisi 600/+-100
    BGZ 40-50 (Feridun Güngör)
    (AKP'nin küskünleri, Hüseyin Duran faktörü, cengizin tartıştıkları, belediye personeli vs. vs. oradan düşüyorum 500-600 oy Cengiz Pala'dan)
    TOPLAM : 10-11 BİN ARASI SEÇMEN VAR...

  • kamuoyu

    GERÇEK ANKET 1
    2009 YEREL SEÇİM SONUÇLARI GERÇEK
    AKP Adalet ve Kalkınma Partisi 2.887 % 28,0 CENGİZ PALA
    2. Parti MHP Milliyetçi Hareket Partisi 2.699 % 26,2 CEYLAN MORCA
    3. Parti CHP Cumhuriyet Halk Partisi 2.571 % 24,9 MEHMET PALA
    4. Parti DSP Demokratik Sol Parti 1.310 % 12,7 İBRAHİM COŞKUN ÖZPOLAT
    5. Parti DP 622 % 6,0
    6. Parti SP Saadet Partisi 164 % 1,6 ÖMER TOPAL
    7. Parti BGZ 57 % 0,6

  • apaci

    E akp imis ilk ankette,guldurmeyin milleti.baskan secilse bile o kadar oy almamaz.ama u.s.kargin baskan olacak insallah