Emirdağ’da Anneler Çok Şanslı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Anneler Çok Şanslı

Emirdağ Belediyesi tarafından anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla Taş Konak Restoran'da konser verildi. Yoğun ilginin gösterildiği konserde anneler ve anne adayları doyasıya eğlendi. 

Açılış konuşması yapan Emirdağ Belediye Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun eşi Hümeyra Koyuncu; "Dünyalara sığmayacak kadar büyük sevgiyi, şefkat dolu yüreklerine sığdıran tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü'nü tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş olanları rahmetle yad ediyorum” dedi.

Tevhide Emeksiz Yılın Annesi Seçildi

Yaşandığı zorlukların üstesinden gösterdiği özveriyle gelen, sabrı ve şefkatiyle örnek alınması gereken Tevhide Emeksiz Emirdağ'da yılın annesi seçildi. Hümeyra Koyuncu; "Bizlere anneliğin ne demek olduğunu en derinden hissettiren Tevhide Emeksiz 'e tüm anneler adına teşekkür ediyorum." diyerek hediyesini takdim etti.

Sevgi Petek Şarkılarıyla Eğlendiler

Sevgi Petek'in birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere gelenler unutulmaz bir gün yaşadı. Büyük beğeni alan konserde izleyiciler şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlendiler.

Konser için Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür eden anneler, çok eğlendiklerini belirtti. Ayrıca konserde annelere ve anne adaylarına Emirdağ Belediyesi tarafından hediye takdim edilerek çeşitli ikramlar sunuldu.
Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Konsere Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun eşi Hümeyra Koyuncu, AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, çok sayıda annesi ve anne adayı katıldı.

  • Okunma: 1335

Yorumlar (0)Yorum Yap