Emirdağ’da Beceri Atölyeleri Kuruluyor

Haberler / Eğitim

Emirdağ’da Beceri Atölyeleri Kuruluyor

Emirdağ Fatih İlkokulunda Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle Fatih İlkokulu bünyesine kazandırılan Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi’nin açılışına Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, hayırsever vatandaş Mehmet Aktaş, okul yöneticileri ile öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mutlu çocuklar, güçlü yarınlar 2023 Eğitim Vizyonu’nda tüm okullarda bir tasarım ve beceri atölyesi kurulmasının hedeflendiğini ifade eden Kaymakam Bilici, “Bu hedefin ülke genelinde hayırseverlerimiz vasıtasıyla hayata geçirildiği gibi, devlet olarak da tasarım ve beceri atölyelerinin açılmasına katkı sağlayarak faaliyete geçirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlayacak, kendi yaratıcılıklarını ön plana çıkaracak, yeteneklerini açığa çıkaracak fırsatların, araçların, imkânların sunumuyla oluşan tasarım ve beceri atölyelerimizde öğrencilerimiz düşünecek, tasarlayacak ve üretecekler. Geliştirdikleri projeleri de hayata geçirecekler. Kendilerini, meslekleri ve çevrelerini tanıyacaklar” dedi.

Emirdağ'da eğitimin daha da ileri gitmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını her fırsatta dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise; "2023 Eğitim Hedefleri Doğrultusunda, Fatih İlkokulumuzun faaliyete geçirdiği, Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi için, Milli Eğitim Müdürümüz Nezdinde Okul Müdürümüz Ali Kubat Beyefendiyi , okulumuzun Öğretmen ve çalışanlarını, hayırseverlerimizi tebrik ediyorum.

İşte budur derler ya! Yaptığınız yatırımın boşa gitmediğini, öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerini, çakmak çakmak gözlerinden anlıyorsunuz. Bu şekilde devam ettikçe inanıyoruz ki; İlçemizde Bambaşka bir nesil geliyor. Bravo Müdürüm, Öğretmenlerim. Bravo Çocuklar"

Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sunulmasının
ardından, çalışmalarda emeği geçen Okul Müdür Ali Kubat, öğretmenler,
öğrenciler ve velilere teşekkür eden Kaymakam Bilici, kurulan tasarım ve beceri atölyeleri ile öğrencilerin sorun çözme, eleştirel düşünme, üretkenlik ve çoklu okuryazarlık gibi çağın gerektirdiği tüm becerileri kazanacaklarını belirterek geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz olan çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanma sürecinde Fatih İlkokulunda Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesinin açılmasına vesile olan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve hayırsever vatandaşımız Mehmet Aktaş’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 1005

Yorumlar (0)Yorum Yap