Öne Çıkanlar bu hafta
-
Mülki Amir Atamaları Gerçekleşti (12.08.2022)
-
Belçikalı Anizet, Emirdağ’da İslam’ı Seçti (12.08.2022)
-
Emirdağ Hükümet Konağı Yıkımına Başlandı (14.08.2022)
-
Beyhan Özçelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı (13.08.2022)
-
Yarımca Köylüler Elektrik Kesintilerinden Bıktı! (12.08.2022)
Emirdağ’da Belediyeye Gitmeden Hizmet Alınabilecek
Haberler / Güncel
- 15.01.2022 13:30
- Yorumlar
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Emirdağ Belediyesi vatandaşlara kolaylık sağlayan her türlü çalışmayı destekliyor. Emirdağlılar, https://e-belediye.emirdag.bel.tr/ sitesi üzerinden E- belediye uygulaması ile belediyeye olan her türlü borçlarını öğrenip, kredi kartı ile online olarak ödeme yapabiliyorlar. Bunun haricinde belediyede işlem gören evraklarını bina ve inşaat maliyetlerini, çevre ve temizlik vergilerini öğrenip bir tık ile kolayca işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.
Vatandaşların istek ve düşüncelerine değer veren Emirdağ Belediyesi E- belediye üzerinden vatandaşların şikayet ve isteklerini alarak gereken her türlü çalışmayı en kısa sürede gerçekleştiriyor.
E-hizmetler gündelik yaşamın kolaylaştırılması ve kamu yönetiminde etkinliğin sağlanması açılarından oldukça önemli olduğunu dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: "Gelişen ülke şartlarında vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenilir bir hizmet vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız E-belediye ile ulaşmak istedikleri bilgiye ve resmi evraka daha az bürokratik işlemle, daha hızlı bir şekilde erişebilmekteler. E-Belediye sistemi temel belediye hizmetlerini kapsıyor ve hizmet süreçlerini basitleştiriyor. Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı, kolay, etkin ve kaliteli şekilde yararlanmasına destek sağlıyor” dedi.
- Okunma: 584
Son Yorumlar
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[Kürşat Şenel ] Allah cc rahmet eylesin. Evlatlarına ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[murat YILMAZ] Allah Rahmet Eylesin.Rabbim geride kalanlarına Sabır-ı Cemil ihsan eylesin.
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[alp kılıç] Alper Abi fikirlerin düşüncelerin duruşun bizlere her zaman örnek oldu sağlıklı günler dilerim
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[Zulfu cinar.] Sevgili enistecigim.basarilarinin devamini dilerim.
-
Emirdağ Yılkılarına Yem Götürdüler
[Mocca] Hani atlar için barınak yapılmıştı?
Yorumlar (0)Yorum Yap