Emirdağ’da Çocuklar Onu Çok Seviyor

Haberler / Eğitim

Emirdağ’da Çocuklar Onu Çok Seviyor

Ürettiği ve uygulamaya koyduğu projelerle, gençlerin yaşam kalitesini arttırmayı, ufuklarını genişletmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamayı ilke edinen Emirdağ Belediyesi öğrencilerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezindeki kurslar ve eğitim atölyeleriyle öğrencilerin gözde mekanı olmaya devam ediyor.

Birçok alanda atölye, geziler, spor faaliyetleri gibi çalışmaların yürütüldüğü Gençlik Merkezinde öğrencilerin bilime olan ilgilerini artırmak için de çeşitli etkinlikler yapılıyor. Büyük bir merak ve heyecanla etkinliklere katılan öğrenciler okullarında teorik olarak gördükleri ders konularını uygulamalı olarak görme imkanına kavuşmuş oluyor.
Gençler tarafından yoğun ilgi gören Gençlik Merkezini ziyaret eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu öğrencilerle yakından ilgilenerek onların deney heyecanına da ortak oldu.

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinin sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra eğitici, öğretici ve eğlendirici etkinliklerle öğrencilerin eğitimlerine de katkı sunduğunu ifade eden Başkan Koyuncu; "Geleceğe güvenle bakan, özgüveni yüksek, hedefleri ve hayalleri peşinden giden bir nesil yetiştirmek için gençlerimizin hizmetine sunduğumuz merkezimizin gençler tarafından benimseyip yoğun ilgi görmesi bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimiz burada hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem de aldıkları eğitimle kendilerini geliştiriyor. Merkezimizi benimseyip boş bırakmayan gençlerimize teşekkür ediyor sağlıklı ve güzel bir hayat diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çeşitli etkinliklerle gençlerin hayatına dokunan Gençlik Merkezinin faaliyetlerinden oldukça memnun oldukları ifade eden veliler de bu güzel imkanı gençlerin hizmetine sunan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

  • Okunma: 963

Yorumlar (0)Yorum Yap