Emirdağ’da Denetimler Sıklaştı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Denetimler Sıklaştı

Geçtiğimiz hafta ilçemizdeki görevine başlayan Erdal Yanık ve göreve başlamasının ardından ekiplerle beraber hafta sonu yapılan asayiş uygulamasında 3 şahsı uyuşturucu ile beraber yakalamış ve konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştı.

Edinilen bilgilere göre ilçemiz Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin dün gece de bir kişiye ruhsatsız tabanca bulundurmaktan bir kişiye de hem alkollü hem de ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

RUHSATSIZ TABANCAYLA BERABER YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre 24.09.2019 günü (dün gece) saat 00:30 sıralarında ilçemiz Lise Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen 26 plakalı araç polisleri görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu aracın yakalandığı, aracın sürücülüğünü H.K’nın yaptığı, yapılan kontrolde H.K. araç içerisinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında ise tahkikata başlanıldığı öğrenildi.

EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAKTAN SÜRÜCÜYE 3 BİN, ARAÇ SAHİBİNE 2 BİN TL. CEZA KESİLDİ

Yine dün gece yapılan trafik kontrollerinde Eskişehir Caddesi üzerinde alkollü ve ehliyetsiz bir şekilde araç kullanan A.G’ye hem alkollü araç kullanmak hem de ehliyetsiz araç kullanmaktan para cezası kesilerek ehliyetine 6 ay el konulduğu öğrenildi. Araç sahibine ise aracını kullandırmaktan gerekli para cezası kesildiği belirtildi. A.G.’ye alkollü araç kullanmaktan 1000 TL., ehliyetsiz araç kullanmaktan ise 2000 TL., aracın sahibine ise 2000 TL. para cezası kesildiği öğrenildi. Toplamda araç sahibi ile birlikte sürücüye 5000 TL. para cezası kesildiği öğrenildi.

PLAKASIZ MOTORSİKLETLER PARKA ÇEKTİRİLİYOR

Ayrıca ekiplerin plakasız motorsikletlerle ile uygulamalarının devam etmekte ve parka çektirilmekte olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak ilçemiz Emniyet Müdürlüğü , “İlçe halkımızın güvenliğini tehlikeye sokan şahıslar hakkında kararlı uygulamalarımız devam edecektir. Halkımızın canı ve malı bize emanettir” dedi.

  • Güncelleme: 24.09.2019 11:30
  • Okunma: 3100

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • levent

    ehliyeti olmayan birinin nasil ehliyetine 6 ay el konuluyor zaten adamin ehliyeti yok olmayan birsey