Emirdağ’da Eğitimin Rengi Değişiyor

Haberler / Eğitim

Emirdağ’da Eğitimin Rengi Değişiyor

Millî Eğitim Bakanlığı’nın Temel Eğitimde 10000 Okula Kütüphane Projesi kapsamında ilçemizde bulunan Perihan-Kemal Çuna İlkokulu ve Gülsüm Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarına kazandırılan kütüphanelerin açılışı Kaymakam Osman Bilici ve Emirdağ Protokolü tarafından gerçekleşti.
Kütüphanelerin açılışıyla ilgili Kaymakam Bilici, şu ifadelere yer verdi: “Bugün açılışını yaptığımız kütüphanelerin öğrencilerimizin eğitim ve kültür hayatlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki asıl amaç çocuklarımızın kitap ile buluşmalarını sağlamak ve kitap okumayı cazip hale getirmektir. Çünkü kitap önemli bir objedir. Kitap bilim insanlarının somut halidir. Aynı zamanda bilgiye ulaşmanın da kaynağıdır. Böyle projelerle gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlayacağız. Kütüphanemizin ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Perihan-Kemal Çuna İlkokulundaki kütüphane açılışının ardından okul bünyesine hayırseverler tarafından kazandırılan Akıl-Zekâ Oyunları ile Tiyatro ve Drama Sınıfı atölyelerini gezen misafirler, burada öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterileri izledi.
Kütüphane açılışlarında Kaymakam Bilici’ye Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hilmi Taner eşlik etti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 1250

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • VELİ

    başarılı müdürüme selam ve sevgilerimle...