Emirdağ’da Festival İptal Edildi

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Festival İptal Edildi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, som günlerde yaşanan olaylar sonrasına Gurbetçi Festivalinin iptal ederek yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Koyuncu açıklamasında; “Ülkemizin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınlarında mücadele eden ve mağdur olan vatandaşlarımızın feryadına Emirdağ olarak sessiz kalmıyoruz.

Türkiye’yi yeniden yeşillendirmek ve yaraları sarmak için Emirdağlı hemşerilerimiz ile beraber Emirdağ Belediyesi öncülüğünde yardım kampanyası başlatıyoruz.
Tüm organizasyonu tamamlandığımız 15. Emirdağ Gurbetçi Festivalimizi sizlerin de duyarsız kalmayacağını düşünerek iptal ediyor, yapılacak olan giderleri yangında zarar gören ihtiyaç sahipleri için yardıma dönüştürüyoruz.

Emirdağ Belediyesi olarak AFAD tarafından belirlenen ihtiyaçları toplamak ve belediyemize ait araçlar ile göndermek amacıyla Cumhuriyet Meydanında yardım kampanyası başlatıyoruz.

Tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, yangınlardan zarar gören mağdur vatandaşlarımıza Emirdağ Belediyesi ve Emirdağlı hemşehrilerimiz adına hem geçmiş olsun diyor, her zaman onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.”

  • Okunma: 1764

Yorumlar (0)Yorum Yap