Emirdağ'da Forklift Hırsızı Yakalandı

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Forklift Hırsızı Yakalandı

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın ve kamunun malına göz dikenlere karşı ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor.

Yaptığı çalışmalar ve yakalamalarla halkın takdirini kazanan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hırsızlığı daha aydınlattı. Alınan bilgiye göre Emirdağ Belediyesi tarafından yaptırılan yol yapım ve çevre düzenleme işleri yüklenici firmasına ait forkliftin 10.06.2022 tarihi akşam saatlerinde iş bitimi park edildiği sokak üzerinden aynı gece kimliği bilinmeyen şahıs ya da şahıslar tarafından çalınması üzerine; Emirdağ Polisi hırsızın takibine başladı.

Edinilen bilgiye göre, Emirdağ Emniyet Müdürlüğünce yapılan ısrarlı takip sonucunda hırsızlık olayını Konya Çeltik'ten geldiği anlaşılan Ö.S isimli şahsın gerçekleştirdiğini tespit etti ve hırsızı 17.06.2022 tarihinde yakaladı. Hırsızlık şüphelisi Ö.S'nin daha önceden hırsızlıktan sabıkalı olduğu ve yapılan GBT sorgulamasında yaklaşık 2 yıl öncesinde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde su borularının çalınması olayından da arandığı öğrenildi.

Emirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılan hırsızlık şüphelisi Ö.S'nin mahkemece tutuklanarak Bolvadin'e teslim edildiği öğrenildi.

  • Okunma: 4546

Yorumlar (0)Yorum Yap