Emirdağ’da Gökyüzü Rengarenk Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Gökyüzü Rengarenk Oldu

Emirdağ Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinden yüzlerce öğrenci,aileleri ve öğretmenlerinin yoğun bir katılımıyla gerçekleşen Emirdağ Kaymakamlığı Uçurtma Şenliği'nde renkli ve eğlenceli anlar yaşadı.

Emirdağ Kaymakamlığı koordinesinde Gömü Belediyesi Mesire Alanı'nda düzenlenen şenlikte öğrenciler kendilerine ücretsiz olarak hediye edilen rengarenk uçurtmaların kurulumunu öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdi. Bu esnada Kaymakam Bilici'de çocuklara uçurtma kurulumunda eşlik ederek yardımcı oldu. Akabinde öğrenciler kurulumu tamamlanan uçurtmalarını gökyüzüne yükselterek büyük bir heyecan ve mutluluk ile uçurdular. Çocukların heyecan ve mutluluklarına ortak olan Kaymakam Bilici: "Kaybolmaya başlayan değerlerimizden biri olan uçurtmayı çocuklarımızla tekrar tanıştırmak, çocuklarımıza heyecan ve mutluluk duyacakları bir anı yaşatmak, doğa ile iç içe bir gün geçirmelerine vesile olmak ve çocuklar arasında sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla düzenlediğimiz bu etkinliğin, an itibariyle amacına hizmet ettiğini görmek bizi fazlasıyla sevindirdi. Etkinliğin gerçekleştirilmesindeki işbirliği,özveri ve ikramları dolayısıyla Gömü Belediyesi'ne ve Gömü Belediye Başkanımız Hakkı Tekin'e de özellikle teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sevinçlerine ve heyecanlarına şahit olmak,bu tür etkinlikleri artarak yapmamıza bizleri daha da teşvik ediyor. İnşallah Kaymakamlığımız bünyesinde bu tür etkinlikler yapılmaya devam edecektir. " dedi.

Uçurtma uçurma etkinliği akabinde öğrenciler ve diğer katılımcılara Gömü Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikramının da yapıldığı renkli şenlikte Kaymakam Bilici'nin yanı sıra; Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundular.

  • Okunma: 1144

Yorumlar (0)Yorum Yap