Emirdağ’da Hafta Sonu Çocukların Günü Olacak

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Hafta Sonu Çocukların Günü Olacak

Emirdağ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında eğlenceli ve rengarenk etkinliklerle dolu bir "Çocuk Şenliği" düzenliyor.

23-24 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan şenliğe Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri ev sahipliği yapacak. Pandemi sürecinin ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan çocuk şenliği Emirdağlı çocukların buluşma noktası olacak. 

Şenlikte çocuklar için yapılan, oyun grupları, sihirbaz gösterileri, animasyon ekibi,pamuk prenses - Nasrettin hoca tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz gölge oyunları, animatörler ve sayısız etkinliklerle ve yarışmalarla çocuklar doyasıya eğlenecek. İki gün boyunca saat 12.30 itibarıyla başlayacak olan etkinlikler iftardan sonra da devam edecek.

Dünyanın en masumları, geleceğin mimarları olan çocuklar için her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenleyeceğimiz şenlik ve etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatmayı istiyoruz.
23 Nisan’ı kutlamak ve bayram coşkusunu doyasıya yaşamak için tüm çocuklarımızı 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne bekliyoruz." dedi.

  • Okunma: 680

Yorumlar (0)Yorum Yap