Emirdağ’da Halk Eğitim Sergisi Açıldı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Halk Eğitim Sergisi Açıldı

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ilki kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Kadın Kültür Evi’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan serginin açılışını yaptı.

Kadın Kültür Evi’nde düzenlenen sergide saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında açılış konuşması, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sultan Mehmet Çelik tarafından yapıldı.

Konuşmaların ardından, okuma yazma seferberliğine katılarak başarı gösteren kursiyerlere, Kaymakam Bilici ve Başkan Koyuncu tarafından belgeleri verildi.
Programın devamında Kaymakam Bilici ve protokol üyeleri, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ile Kadın Kooperatifi üyeleri tarafından açılan el sanatları, dikiş-nakış, takı tasarım kurslarında kursiyerlerin yaptıkları el işi çalışmalarını içeren sergiyi gezdi ve usta öğreticiler ile kursiyerlerden bilgi alan Kaymakam Bilici, Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri'nin hayırlı olmasını dileyerek “Kursiyerlerimizi başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Program, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan bağlama kursu kursiyerlerinin Türk Halk Müziği konseri ile sona erdi.

  • Okunma: 1336

Yorumlar (0)Yorum Yap