Emirdağ’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Başladı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Başladı

Kaymakam Osman Bilici, bu yıl ikincisi düzenlenen 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Emirdağ Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Volkan Kaya yaptı.

Konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin hazırladıkları gösteriler ile bir yıl içerisinde yapılan çalışmaların slayt gösterimi sunuldu.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan bağlama kursu kursiyerlerinin Türk Halk Müziği konseri verildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programı, okuma yazma seferberliğine katılarak başarı gösteren kursiyerlere, Kaymakam Bilici ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık tarafından belgelerinin verilmesi ile son buldu.

Programa Kaymakam Bilici’nin yanı sıra kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Okunma: 803

Yorumlar (0)Yorum Yap