Emirdağ'da Hedef Yüksek Başarı

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da Hedef Yüksek Başarı

Kaymakam Osman Bilici, ilçemizdeki lise müdürleri ile eğitimde verimliliği ve akademik başarıyı artırmak için eğitim stratejileri değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Akademik başarı çalışmalarının lise düzeyindeki tüm sınıflara yönelik olması gerektiğini ifade eden Kaymakam Bilici, bu yıl YKS sınavına girecek öğrencilere yönelik çalışmalarla geçen yıl elde edilen başarının üzerine koyarak devam edilmesini belirtti.

Akademik başarıyı artırma çalışmalarının yanında öğrencilerimizin geleceğe bakış açılarını değiştirecek çalışmaların da uygulanmasını belirten Kaymakam Bilici, bu tür uygulamaların onların çalışma performanslarını olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı.

Geçen yıl uygulanan Eğitim Danışmanlığı ve Veli Ziyaretleri faaliyetlerinin bu sene de verimli bir şekilde uygulanacağını belirten Kaymakam Bilici, tüm bunların yanında öğrencilerin motivasyonlarını arttırmaya, sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesine, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olmasına ve çağın gelişimlerini takip edebilecek düzeyde olmalarına yönelik eğitimsel çalışmalar ve projelerin uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Bilici’nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Serdar Beyli ile Kadir Teke ve lise müdürleri katıldı.

  • Okunma: 1055

Yorumlar (0)Yorum Yap