Emirdağda Huzurevlerinde 6 Personelde Koronavirüs

Haberler / Güncel

Emirdağda Huzurevlerinde 6 Personelde Koronavirüs

Koronavirüs dünyayı ve ülkemizi tehdit etmeye devam ediyor.

Emirdağ Huzurevi ve Özel Ülkü Bakımevinde çalışan personellerde Covid-19 vakası görüldüğü öğrenildi.

Emirdağ Huzurevinde görevli 1 temizlik işçisi ile Özel Ülkü Huzurevinde 5 bakın personelininin testleri pozitif çıktığı öğrenildi.

Huzurevi çalışanları aileleri ve huzurevinde kalan misafirler ile onları ziyarete gidenlerin tehlike altında olduğu bildirildi.

Emirdağ’da biri özel biri kamuya ait iki huzurevinde bulunan toplam 64 personelin Türkiye genelinde çıkartılan genelge kapsamında Covid-19 testleri yapıldı. Yapılan bu testlerden 5’i özel yaşlı bakımevi 1 tanesi de devlete ait yaşlı bakımevinde olmak üzere 6 personele ait olanların pozitif çıkması üzerine her iki huzurevi de karantinaya alındı ve güvenlik önlemleri kapsamında karantina süreci başladı.

Emirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan hastaların tedavisine başlandığı ve burada çalışanlar ile kalan yaşlıların karantinaya alınarak test yapılmasının ardından pozitif olanların tedavilerine başlanacağı öğrenildi.

6 vakanın pozitif olduğunu ilk olarak gazeteci Cüneyt Gargılı açıklarken; Emirdağ Kaymakamlığı acil önlemler almaya başladığı öğrenildi.

  • Okunma: 8867

Yorumlar (0)Yorum Yap