Emirdağ'da IPARD Anlatıldı

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'da IPARD Anlatıldı

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından esnaflar ve girişimcilere yönelik “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Kalkınma Ajansları destekleri ve ekonomi bakanlığı Teşvikleri” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Emirdağ KYK toplantı salonundaki bilgilendirme toplantısına TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğünden Murat Şakrak, Zafer Kalkınma Ajansı temsilcisi tarafından kurumun uygulamış olduğu IPARD programı II (2014-2020) ve 1. Başvuru Çağrı İlanı ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından birinci dönem IPARD programı kapsamındaki Afyonkarahisar ve Emirdağ'da faaliyete geçen bazı yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Kalkınma Ajansı Destekleri ve Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlardan sonra soru cevap ile program tamamlandı.

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile yatırımcılara, yürürlükte olan ve farklı Kurumlarca gerçekleştirilen desteklere aynı anda ulaşma imkanı buldukları aktarıldı.

  • Okunma: 2689

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Celaletdin BOZ

    İPARD PROJESİ İLE BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK ET VE SÜT VERİMİ OLARAK DEVLET TEŞVİK ETMEKTEDİR. TEŞVİK ORANI % 65 DEN % 70 E ÇIKMIŞTIR. YAPTIĞIN YATIRIMIN % 70 Nİ HİBE OLARAK ALIYORSUNUZ. KONYA VE KARAMAN ÇEVRESİNDEKİ HAYVAN ÇARDAKLARININ RESMİ EKSPERTİZ İŞLEMİNİ YAPIYORUM. SAYĞILARIMLA. 0 5062923882