Emirdağ'da Köy Köy Gençlerle Buluşuyorlar

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Köy Köy Gençlerle Buluşuyorlar

Kaymakam Bilici'nin çok önem verdiği projelerinden biri olan Gençlere Yaşam Danışmanlığı (GENYAD) Projesi kapsamında organize edilen "Gençlik Buluşmaları" Tabaklar köyünde gerçekleşti.

Kaymakam Bilici, ilçemize bağlı Tabaklar, Alibeyce ve Bağlıca köylerinde bulunan 7-18 yaş aralığındaki GENYAD'lı öğrencilerle "Gençlik Buluşmaları" programında Tabaklar köyünde bir araya geldi.
Programa katılan öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Kaymakam Bilici, gençlerin kendisine yönelttiği soruları içtenlikle cevaplayarak onların hayata bakış açıları ve geleceğe dair planlamalarına yönelik tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Bilici, gençlerle yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Yaptığımız proje ve faaliyetlerin asıl amacı sizlerin kendinizi tanımanıza, kendinizde geliştirebilecek alanlarda hedefler belirlemenize, organizasyonel beceriler ve sorumluluk duygusu geliştirmenize, yaşadığınız ya da yaşayabileceğiniz problemlerle baş etme becerisi geliştirmenize yardımcı olmaya çalışmaktır. Böylelikle siz değerli gençlerin sosyal, kültürel, akademik, ahlaki; yani bütünsel olarak bireysel gelişiminize destek olmaktır. Bu yüzden sizleri her anlamda önemsiyoruz" dedi.

Kaymakam Bilici, projede görevli din görevlilerine yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.
Gençlik Buluşmaları programı, Kaymakam Bilici'nin günün anısına programa katılan gençlerle çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

  • Okunma: 949

Yorumlar (0)Yorum Yap