Emirdağ'da Kolonya Fiyatı Değişmedi

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Kolonya Fiyatı Değişmedi

Türkiye'de koronovirüsün ortaya çıkmasıyla özellikle kolonya mağazalarında yoğunluk oluştu. Emirdağ'da da kolonya almak isteyen vatandaşlar marketlere ve bakkallara giderek alışverişlerini gerçekleştirdi. Ulusal basında ve internet sitelerinde kolonya fiyatlarının fahiş fiyata verilmesi haberlerinin ardından Emirdağ'da gıda işletmeciliği yapan Mahir Korkmazer, resti çekti.

Stoğunda bulunan kolonyalarda herhangi bir zam olmadan satışlarına devam ettiğini dile getiren işletmeci, Emirdağ'da 1 litre
80 derece bidon kolonya için piyasadaki kaliteli denilen markalara ait ürünlerde sadece 20 TL'ye satış gerçekleştirdiğini dile getirdi. Mahir Korkmazer şunları kaydetti; "Piyasada toptancılarımızdan kolonya alımı yapamıyoruz; ancak depomuzda bulunan kolonya için fiyatlarımız hiç değişmedi. Emirdağ'da kolonya fiyatlarında değişiklik yapmadan halkımıza hizmet veriyoruz. 1 litre internet sitelerinde 140 TL civarında dolaşırken aynı marka ve litre ürünü Emirdağ'da 20 TL'ye vermeye devam edeceğiz. Stoğumuzda Emirdağ'ımıza yetecek kadar ürünümüz var." dedi.

  • Okunma: 5121

Yorumlar (0)Yorum Yap