Emirdağ'da Ramazan Şenlikleri Başladı

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağ'da Ramazan Şenlikleri Başladı

Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilmek zorunda kalınan Ramazan Şenlikleri, bugün tekrar başladı. Her cumartesi ve 24 Nisan Pazar iftar sonrası vatandaşlarımızı ağırlayacak olan programımız ilk akşamında yoğun ilgi gördü. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da şenlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Çeşitli etkinliklerle misafirlerini ağırlayacak olan şenliğimiz ilk akşamında vatandaşlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü.
Şenlik alanında sahneye çıkan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu öncelikle Süper Amatör Ligde adını şampiyonluğa yazdıran Emirdağ Sporumuzu tebrik ederek kupalarını tekrar kendilerine takdim etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Serkan Koyuncu, "Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız Ramazan Şenlikleri bu akşamdan itibaren siz kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinize sunduk. Birbirinden değerli etkinlikleri sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ruhu yaşamayı ve yaşatmayı çok özlemişiz. Ramazan ayının manevi iklimini paylaşarak geleneksel kültürümüzü yansıtan etkinliklerimiz ile Ramazan ayı boyunca her Cumartesi Sosyal Tesislerimizde buluşalım. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir" diyerek katılımlarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür etti.

  • Okunma: 1361

Yorumlar (0)Yorum Yap