Emirdağ’da Ramazan Şenlikleri Dolu Dolu

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Ramazan Şenlikleri Dolu Dolu

Ülkemizde pandemi nedeniyle ara verilen Ramazan Şenlikleri sonrasında, Emirdağ'da ilk kez bir ayda dört program gerçekleştirecek olan Emirdağ Belediyesi Ramazan Şenliklerinin ikinci programı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İlki 9 Nisan Cumartesi yapılan Ramazan Şenliklerinin ikincisi 16 Nisan akşamı gerçekleştirildi. Ramazan şerbetinin ikram edildiği etkinlikte çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır gibi ikramlarda bulunuldu.

Alanda Karagöz Hacivat gölge oyunları, aşuk- maşuk , kavuklu - pişekar, sihirbaz, animatör, fasıl ekibi ve semazen gösterileri sunulurken birbirinden eğlenceli etkinlikler yapıldı.

Şenlik alanında vatandaşlarla bir araya gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu,etkinlik alanındaki çocuklarla özel olarak ilgilenerek, birbirinden değerli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Koyuncu "Bu ruhu yaşamayı ve yaşatmayı çok özlemişiz. Her cumartesi iftardan sonra şenlik alanında hem çocuklarımız hem de yetişkinler için birbirinden farklı programlar düzenleyeceğiz. Ramazanın ruhunu yaşattığımız Belediye Sosyal Tesislerine 23-24 Nisanda saat 12.30’da başlayacak çocuk şenliği ve İftardan sonra yapılacak Ramazan etkinliği gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklere bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 888

Yorumlar (0)Yorum Yap