Emirdağ'da Şahinde Teyzenin Hayali Gerçek Oluyor

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Şahinde Teyzenin Hayali Gerçek Oluyor

Emirdağlı hayırseverlerin memleketlerine destekleri devam ediyor. Emirdağ’da Ramazan Ayının ilk günü gerçekleşen toplantıda Emirdağlı Gurbetçi Şahinde Şahin’in hayali gerçek oluyor.

Ramazan ayının ilk günü Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun makamında gerçekleşen görüşmede; hayırsever gurbetçi Şahinde Şahin, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Emirdağ Yenidoğan Mahalle Muhtarı Fakı Topkaya bir araya geldi. Hayırsever gurbetçi Şahinde Şahin’in 3 yıl önce vefat eden eşi adına bir okul yaptırmak isteğine tam destek veren Emirdağ Belediye Başkanlığı ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hemen kolları sıvadı ve Emirdağ Yenidoğan Mahallesine 5 derslikli bir anaokulu yapılması için işe koyuldular.

Vefat eden eşinin adını yaşatmak isteyen Hayırsever Gurbetçi Şahinde Şahin, eğitimin öneminin altını çizdiği toplantıda Emirdağ’ımızın çocukları okusun istiyorum, diyerek ihtiyaç olan bir bölge olan Yenidoğan Mahallesine bir anaokulu yaptırmak istediğini dile getirdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise; “Şahinde annemiz bize çok güzel bir taleple geldi. Biz de üzerimize düşenden daha fazlasını yapmaya her daim hazır olduğumuzu dile getirdik ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz hocamızın da tavsiyeleriyle Emirdağ Yenidoğan Mahallesi’nde belediyemize ait olan bir arsayı kendilerine tahsis etme sözü verdik. Önümüzdeki günlerde protokolü imzalanacak olan projeyle Emirdağ Yenidoğan Mahallesi yepyeni 5 derslikli bir anaokuluna sahip olacak. Bu önemli hayırseverimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Yenidoğan Mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Emirdağ’da geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan tüm yatırımlara açık yüreklilikle varız, diyorum.” dedi.

  • Okunma: 3351

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Medine yıldız

    Allah razı olsun ama ūcretsiz olsun

  • Emirdağli

    Güzel ir gelişme Allah razı olsun
    Ama fen lisesi sosyal bilimler lisesi de istiyoruz
    Hayırlı ramazanlar