Emirdağ’da Siyasi Nezaket Zamanı

Haberler / Siyaset

Emirdağ’da Siyasi Nezaket Zamanı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Adayı Serkan Koyuncu 4.371 oy alarak Emirdağ Belediye Başkanı seçilmişti. Seçim sonrası yaptığı açıklamada Emirdağ’da oy veren-vermeyen herkesin Başkanı olacağını ilk demecinde dile getiren Başkan Koyuncu, ilk nazik hareketini de Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkanı Barış Can ile gerçekleştirdi.

CHP Adayı Barış Can’ın seçim sonrası yaptığı açıklama olan ‘Seçim sonuçları Emirdağ’a hayırlı olsun. Kampanya boyunca gösterdiğiniz ilgiye ve oylarınızla verdiğiniz desteğe canıgönülden teşekkür ederim. Kazanan arkadaşımızı tebrik ederim.’ mesajına Emirdağ’ın yeni belediye başkanı Serkan Koyuncu cevap verdi.

Seçim sürecinde Emirdağ’a huzur gelmesi için mücadele edeceğini dile getiren Serkan Koyuncu, rakibi Barış Can’ın mesajı na ‘Değerli Barış Can kardeşim, Nazik kutlamanız için teşekkür ederim. Emirdağ’ın Şehremini sıfatıyla sadece bize oy verenlerin değil tüm Emirdağlıların Belediye Başkanı olarak ayrıştırmadan Emirdağ için birlikte çalışacağız.’dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun hareketi birçok vatandaş olarak nazik davranış olarak değerlendirdi ve memnuniyetle karşılandı.

  • Okunma: 5286

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Önder

    Gerçekten güzel bir tablo. Gurur duydum. Kazanan Emirdağ olsun. Allah yollarını ve bahtlarını açık eylesin. Serkan Başkana güzel hizmetler vermesi dileklerimle başarılar diliyorum.

  • Selim

    CHP ilçe teşkilatı olarak seçim kampanyası boyunca Sevgili adayımız Barış Can'ın da telkinleriyle hiç bir parti ve kişilerle sözlü , yazılı tartışmaya girmedik.Sonuçta Hepimiz Emirdağ çocuğuyuz , bugün gene yüz yüze bakıyoruz.
    Sevgiler.

  • Emirdagli

    Gerek seçim sürecinde gerekse seçim sonrası dik duruşu ve adamligiyla diğerlerine bir adap dersi veren Barış can a ve mütevazi kimliğiyle emirdag in hizmetkârı olacak Serkan koyuncu yu tebrik ederim
    Emirdağ in aradigida bu zaten huzur ve birlik ,bir ve beraber olmak
    Satasmayla kavga gürültü ile kimse kazanmaz ,şimdi kazanan EMİRDAG olacak
    Darısı diğerlerine inşaallah bu nazik davranışı onlardanda bekleriz
    Birlikten kuvvet doğar , selametle

  • İcabi Sert

    İşte sevgi ve hoşgörü dili budur.Mhp adayı seçim kampanyası boyunca rakiplerine karşı olumlu bir davranışta bulunmadı.Aksine ak parti seçim bürosu önünde her türlü engellemeyi yaptı.Sonuç ortada.Ben bir ak parti seçmeni olarak Barış kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum.Seçim süresince , öncesinde ve sonrasında olsun Chp ilçe teşkilatı en ufak bir tartışmaya dahi girmedi. Tebrik ederim her iki başkanı da.

  • Süleyman

    Helal olsun size baskanlar böyle dostluk olsun herzaman inşallah