Emirdağ’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Uyuşturucuya Geçit Yok

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yaptığı istihbarat çalışması sonucu ilçemize uyuşturucu madde getirileceğinin haberini aldı.

İLÇEMİZ OTOGARINDA 90 GRAM ESRARLA YAKALANDI

Haberi alan emniyet yetkilileri 25.02.2020 Salı günü (dün) ilçemiz otogarına bir polis ekibi yerleştirerek konuyu takibe aldı. Yapılan takip neticesinde A.Ç. isimli bir şahıs yanında satışa hazır paketlenmiş 40 adet ‘fişek’ olarak tabir edilen (toplam 90,11 gram ağırlığında) esrar maddesi ile birlikte yakalandı. Edinilen bilgiye göre A.Ç.’nin yakalanmasının ardından A.S. isimli bir şahıs da uyuşturucuları teslim almaya geldi. Emniyet görevlilerinde A.S. isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

A.Ç. İSİMLİ ŞAHIS TUTUKLANDI…

Olay sonrası yakalanan A.Ç. ve A.S. isimli şahıslar ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adli makamlara sevkedildiler. A.Ç. isimli şahıs olay sonrası tutuklanarak Bolvadin Cezaevi’ne teslim edildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Olay sonrası Emniyet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ; “Uyuşturucu ile mücadele konusundaki faaliyetlerimiz kararlılıkla devam edecektir” denildi. >Kaynak : Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 3711

Yorumlar (0)Yorum Yap