Emirdağ’da Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen oldu

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen oldu

İlçemizde yapılan 15 mayıs 2022 yetkili sendika tespit toplantısı sonucunda Emirdağ İlçesinde yetkili sendika Türk Eğitim-Sen oldu. 15 Mayıs 2021’de 98 olan üye sayısını bu yıl 146 ya yükselten sendika adına açıklama yapan Başkan Yavuz Öztuncer şunları kaydetti:

“Sendika üyelik tercihini ilkeli ve onurlu sendikacılığın adresi olan Türk Eğitim-Sen den yana kullanan tüm eğitim çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Elbette ki bu başarı topyekun gayretin, azmin, inancın karşılığıdır. Bu başarı bize inanan, güvenen, emek veren herkesin ortak katkısının sonucudur. Sağ olun, var olun ...

Türk Eğitim-Sen temsilciliği olarak gittiğimiz her okulda, öğretmenler odasına girerek ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kucaklayıcı tavrımızdan taviz vermeden eğitim çalışanı arkadaşlarımızla buluştuk, konuştuk, istişare ettik. Buluşmaya, konuşmaya, istişare etmeye de devam edeceğiz. Telefonla birilerine aratarak, mesai dışında kıstırarak, ikna odalarına çağırarak yada baskı kurarak sendikacılık yapmadık, yapmayacağız. Biz gerçek anlamda Sendikacılıktan asla vaz geçmeyeceğiz.

Türk Eğitim-Sen gücünü üyelerinden almaktadır. Bu noktada gücümüze güç katan tüm eğitim çalışanlarına yönetim kurulumuz adına bir kez daha canıgönülden teşekkür ediyorum. Türk Eğitim-Sen Emirdağ temsilciliğinin her daim üyesinin yanında "Güven Kapısı" olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Hak ettik ve üyelerimizin teveccühü ile yetkiyi aldık. Eğitim çalışanlarına, İlçemiz teşkilatına, İl teşkilatımıza, Genel merkezimize hayırlı olsun.

Var Olsun TÜRK EĞİTİM-SEN!”

  • Güncelleme: 21.05.2022 22:18
  • Okunma: 959

Yorumlar (0)Yorum Yap