Emirdağ'daki Hırsızı, Tişörtünden Tespit Ettiler

Haberler / Güncel

Emirdağ'daki Hırsızı, Tişörtünden Tespit Ettiler

Emirdağ'da çarşıya yakın bir mevkide güpegündüz sokakta yürüyen insanlara aldırış etmeden motosiklet çalan hırsızları polis giydiği tişörtünden buldu.

Emirdağ'da Çarşı Camii karşısında Yenidoğan Mahallesinde bulunan ara sokakta evin önünde park edilmiş halde bulunan plakasız motorsikleti çalan hırsızı yakalamak üzere harekete geçen polis ekipleri araştırma sırasında güvenlik kameraları incelediğinde hırsızların tanınmamak için şapka ve maske taktıklarını belirledi.

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekiplerince yapılan araştırma sırasında, bu tarz olaylara adı karışmış olan şahısların incelemesi sırasında, daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunan şahsın sosyal medya hesabında giydiği tişört ile motosiklet hırsızlığı yapan şahsın giydiği tişörtün aynı olması dikkatleri bu şahsa yöneltti.

Ekiplerce yakalanan şahsın, suçunu kabul etmesinin ardından, akrabası ile çaldıkları motosikleti ilçe dışına götürdüklerini ifadesinde yer verdiği öğrenilirken; konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

  • Okunma: 1199

Yorumlar (0)Yorum Yap