Emirdağ’dan Deprem Bölgesine Oyuncak ve Kırtasiye Malzemesi

Haberler / Güncel

Emirdağ’dan Deprem Bölgesine Oyuncak ve Kırtasiye Malzemesi

Ülke olarak hepimizi yasa boğan deprem afeti sonrasında, bölgede yaşayan kardeşlerimize destek olmak için yediden yetmişe seferber olan Emirdağımızda bulunan Anaokulları, Anasınıfları ve İlkokullar’dan deprem bölgesin anlamlı bir destek geldi.

İlçemizdeki Anaokulları, Anasınıfları ve İlkokullar tarafından depremzede öğrencilere gönderilmek üzere “Oyuncak ve Kırtasiye Malzemesi” kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya duyarsız kalmayan öğrenciler ve velileri depremzede öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için kampanyaya büyük destek oldular.

İlçemiz Merkez Anaokulunda devam eden kampanya için Merkez Anaokulunu ziyaret eden Kaymakam Bilici, kampanya koordinatörleri Merkez Anaokulu Müdürü Aslı Camgöz, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Taner Karaçal ve Bilgisayar Öğretmeni Dilara Gelen’den bilgiler alarak başlattıkları bu anlamlı kampanya için teşekkür etti.

Ziyaretinde Merkez Anaokulu öğrencileri ile de bir araya gelen Kaymakam Bilici, onlarla bir süre sohbet edip yakından ilgilenerek depremzede kardeşleri için verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Ziyarette Kaymakam Bilici’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz eşlik etti.

  • Okunma: 1271

Yorumlar (0)Yorum Yap