Emirdağ’dan Elazığ’a Yardım Eli

Haberler / Güncel

Emirdağ’dan Elazığ’a Yardım Eli

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde yaşanan deprem, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Deprem sonrasında tüm Türkiye Elazığ için seferber olurken Emirdağ Belediyesi ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası da bir yardım kampanyası başlattı.

EMİRDAĞ BELEDİYESİ : "ACILAR BİR, KALPLER BİR"

Emirdağ Belediyesi, yardım kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamada; “ACILAR BİR, KALPLER BİR” diyerek şu açıklamayı paylaştı : “Elazığ'da meydana gelen deprem sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırmak istediğiniz Elektrikli Soba, Battaniye, Giysi ve Erzak gibi malzemeleri Emirdağ Belediyesi olarak gerekli noktalara ulaştıracağız. Yardım Kampanyasına katılmak için göndermek istediğiniz gereçleri Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne getirebilirsiniz. 27 Ocak 2020 Pazartesi günü toplanan ihtiyaçlar Elazığ'a gönderilecektir”.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası da 81 ildeki oda ve borsalarla beraber ilçemizde de bir yardım kampanyası başlatıldığını duyurarak şu açıklamayı yaptı.

EMİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI : "KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

“Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem dolayısıyla depremzede vatandaşlarımıza yardım ulaştırmak isteyen üyelerimiz, Odamız aracılığıyla yardımlarını gönderebilecektir.

Bölgede elektrikli-tüplü ısıtıcı, kullanılmamış giysi, kuru gıda ve çocuk bezi ihtiyacı bulunmaktadır. Yardımların 29 Ocak 2020, Çarşamba günü saat 12:00’a kadar Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasına teslim edilmesi gerekmektedir.

Saygıyla duyurulur.

İletişim : Koray GÜRBÜZ. 0542 726 6944”

(Kaynak : Emirdağ Gazetesi)

  • Okunma: 3511

Yorumlar (0)Yorum Yap