Emirdağ’dan “Love Erdoğan” Mesajı

Haberler / Güncel

Emirdağ’dan “Love Erdoğan” Mesajı

New York'ta "Silenced Turkey" imzasıyla kullanılan "Stop Erdoğan" ilanına Emirdağ’dan da tepki geldi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU’nun talimatıyla "Stop Erdoğan" ifadesine yanıt olarak, ilçe meydanında bulunan saat kulesi üzerindeki LED ekrana "Love Erdoğan" görseline yer verildi.

Koyuncu, sosyal medya hesabından LED ekrana yansıtılan "Love Erdoğan" görselleriyle "Dünyanın her yerinde seninle EMİR DAĞLARI gibi dimdik yanındayız.” paylaşımında bulundu.

FETÖ mensubu bir grup tarafından, New York'taki Times Meydanı'na yakın bir köşedeki dijital ekrana verilen "Stop Erdoğan" ilanı, tepkiler üzerine kaldırılmıştı.

  • Okunma: 3895

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • hamza

    18 senedir beton ve taş,dan baska ne yapildi emirdagina bir tane tuccar girecek bir yatirim yapildimi?ne uretiyoruz ne satiyoruz disariya belediye insanlara uretim yapacak seyleri ogretsin yardimci olsun beton ve taş ile emirdag ilerlemez

  • Mocca

    Emirdağ li hemşerim, başkan çalışıyor tamam ama eleştiri yapmak hakkımız. Eğriye eğri doğruya doğru deriz biz. Mesela Emirdağ girişindeki yapılanlar. Önceki başkan minyatür Çanakkale anıtı yaptırmış. Ne gerek var? Yıktırsan dinle gayri. Şimdiki başkan ne olduğu belirsiz "Gurbetin başkenti, Emirdağ hoşgeldiniz" yaptırmış ne gerek var? Lunapark girişi gibi. Bence neden bu kadar Emirdag'lı neden göç ediyor? Sorusuna cevap bulsa bundan iyi olacak. Güzel icraatlarına kör değiliz.

  • Emirdagli

    Mocca kardeş led ekrana yazı yazmak çok mu zaman alıyor sanki başkan heryerde çalışıyor
    Boş a eleştiri yapmayın lutfen

  • Mocca

    Bunu yaptikta elimize ne gecti? Ucuz politika. Enerjimizi harciyacak o kadar farkli isler var ki.

  • Garbaçov

    Saygım sonsuz. ama sevmek zorundamıyım ?