Emirdağ'dan Sağlam'a Yoğun İlgi

Haberler / Genel 2015

Emirdağ'dan Sağlam'a Yoğun İlgi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam, çalışmalarına memleketi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde devam etti. İlk günden itibaren yoğun bir program ve çalışma içerisinde olan Cengiz Sağlam, bu sabah Emirdağ Salı Pazarı’nda esnaf ve halkı ziyarette bulundu. Pazar yerinde her sabah düzenli olarak gerçekleştirilen bereket ve hayır duasına halk ve esnaf ile el açtı, dualar etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adaylığını açıkladıktan sonra Afyonkarahisar ve ilçelerinde gittiği parti toplantıları, halk buluşmaları, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve esnaf görüşmelerinde büyük ilgi gören Sağlam,Emirdağ ilçe merkezinde kurulan pazarda halkı ve esnafı ziyaret etti. Pazar yerinde Cengiz Sağlam’a karşı yoğun bir ilgi hakimdi. Karşılarında Cengiz Sağlam’ı gören halk ve esnaf sevgi seline kapılmışçasına onu bağrına bastı. Halk ve esnaf erbabıyla güzel sohbetler ve istişareler gerçekleştiren Sağlam, ziyaretten ve kendisine duyulan ilgiden memnun kaldı. Pazar yerini karış karış gezerek halka ziyaretlerini gerçekleştiren, büyüklerinin ellerini öpen ve hayır duası isteyen Cengiz Sağlam’ı gören küçüğünden büyüğüne herkesin göstermiş olduğu ilgi,dayanışma ve sevgi selleri dikkatlerden kaçmadı. Sağlam’ı gören herkes önce şaşırdı, sonra da sevgi gösterileriyle iyi dileklerini memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.

İNŞALLAH BU SEFER OLACAK! BİZİM KALBİMİZ CENGİZ SAĞLAM İLE
Cengiz Sağlam’ı gören, bağrına basan herkesin dilinde neredeyse aynı sözler vardı. “İnşallah bu sefer olacak! Bizim kalbimiz Cengiz Sağlam ile. Cengiz Sağlam bu memleketin 30 yıldır 7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki herkesin hizmetine koşan, çabalayan bir insandır. Şu an da Emirdağ’ımızın ihtiyacı olduğu bir bürokrattır. Kendisinin mecliste bizleri vekil olarak temsil etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.”

Emirdağ ilçesi sakinlerinden Bedik Kökten'de Sağlam ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Sen bizim yeğenimiz, oğlumuz, kardeşimizden önce ata dostumuzsun.Çok eskiden temelden gelen bir şey.Emirdağlılar olarak her zaman arkandayız, elbet seni destekleyeceğiz.İnşallah nasipse gönlünden geçen bir an önce gerçekleşsin. Emirdağ'ın sana ihtiyacı var. Sen bizlerin orada meclise açılan kapısısın. İnşallah bu sefer olacak. Kalbimiz seninle. Emirdağ'ın 20 yıldır Ankara'da bir milletvekili özlemi var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah."

Fotoğraflar

  • Okunma: 2539

Yorumlar (0)Yorum Yap