Emirdağ’ı Turladılar

Haberler / Güncel

Emirdağ’ı Turladılar

Alternatif turizm çeşitlerinden kamp ve karavancılığı geliştirmek için Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in himayelerinde Afyonkarahisar Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Karavan Derneği İş Birliğinde hafta sonu ilçemizde info tur programı gerçekleşti.

Gerçekleşen tur programı kapsamında Emirdağı ziyaret eden İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İl Kültür Turizm Müdür Yardımcıları Adalet Atacan ve Ümran Cura, Bir Tutkudur Kamp – Karavan Dernek Başkanı Hayriye Yıldız Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından Emirdağ Kültür Evinde ağırlandı. Hoş sohbet eşliğinde vakit geçiren misafirler, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise; “Başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve İl Kültür Turizm Müdürümüzüm Mehmet Tanır olmak üzere Amorium Antik Kentimize gerçekleşen info tur programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizi turizm kenti yapmak ve ziyaretçilerimizin ilçemizi daha çok ziyaret etmesini sağlamak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Emirdağ’ımız kültürü, yemekleri ve Amorium antik kentinin yanı sıra Bediüzzaman Said Nursi, Selman Farisi Hz. gibi önemli isimlerin ilçemizi ziyaret etmeleri ve ilçemizde bir dönem yaşamış olmalarının ilçemiz kültürüne katkıları büyüktür. Bizde ilçemizi her yönü ile tanıtarak ilçe turizmimizi en üst seviyeye çıkartacağız” dedi

  • Okunma: 1194

Yorumlar (0)Yorum Yap