Emirdağ’ın En İyi Konut Projesi Hayırlı Olsun

Haberler / Medya

Emirdağ’ın En İyi Konut Projesi Hayırlı Olsun

Önder İnşaat, Emirdağ'da kaliteli yapılarına bir yenisini daha ekliyor; Emirdağ Park Konutları... Emirdağ Atatürk Kültür Parkı yanında yapılan konutlarla ilgili firma yetkilisi Önder Çinier ön satışların başladığını bildirdi.

Önder İnşaat tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi; "Emirdağ Park Konutları zarif,özel konut ve eşsiz işçilik ile olağanüstü olanaklar sunuyor! Estetik olarak tasarlanmış tasarım, içte ve dışta gerçekten dikkat çekici…

Özellikleri arasında estetik dolaplar, kuvars tezgah, taç kalıplama, özel pencereler bol doğal aydınlatma, muhteşem salondan, Emirdağ Şehir Merkezi'nin ve yemyeşil Atatürk Kültür Park manzaraları ile Emirdağ’ın en önemli lokasyonundaki bu yatırım fırsatı kaçmaz!

Sabah uyandığınızda sizleri kuş cıvıltıları, çam kokularının karşıladığı bir yaşam düşünün… Salonunuzun muhteşem manzarası eşliğinde kahvenizi yudumladığınızı… Evinizden dışarı adım attığınız anda sizi karşılayan Emirdağ Atatürk Kültür Parkı, sizin ve ailenizin yaşam kalitesini en üst seviyelere çıkarıyor.

Ön Satış İçin; +90 535 817 14 47- Ender || +90 543 954 85 59 (WhatsApp)"

  • Okunma: 3119

Yorumlar (0)Yorum Yap