Emirdağ’ın Geleceğine Çalışacağız

Haberler / Güncel

Emirdağ’ın Geleceğine Çalışacağız

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilgili kamu kurum birim amirleri ve proje ofisi ile birlikte değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Kaymakam Osman Bilici Emirdağ’da güzel işlere vesile olmak istediğini kaydetti.
İlçenin kültür, tarih, tarım ve OSB sanayisi ile çok büyük potansiyeli bulunduğunu ifade eden Kaymakam Bilici: Emirdağ’ın bu özelliklerini en iyi şekilde değerlendirerek şehrin her alanda daha da gelişmesini sağlamak için el birliği içerisinde hep beraber çalışacaklarını dile getirdi.

Emirdağ’a olması gereken değeri vermemiz gerekiyor
Kaymakam Bilici, ilçenin sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak 3 ay içerisinde birçok projenin başlatılması için hazırlıkların yapıldığını ifade etti. Emirdağ’ın gelişim ve değişiminin ön ayağı olarak proje ofisinin olacağını ifade eden Kaymakam Bilici, kentin diğer ilçelerden farklılaşan değerlerini ön plana çıkararak entegre bir markalaşma sürecinin başlatılacağını ve bunu en kısa zamanda basın ile paylaşılacağını söyledi.

  • Okunma: 2468

Yorumlar (0)Yorum Yap