Emirdağ’ın Sultanları Durdurulamıyor

Haberler / Spor

Emirdağ’ın Sultanları Durdurulamıyor

Afyonkarahisar Voleybol Kadınlar Bölgesel Liginde mücadele eden Emirdağ Belediye Kadın Voleybol Takımı, yakın zamanda kurulmasına rağmen çok başarılı bir ivme yakalayarak yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Kaymakam Bilici’nin Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile tribünlerden desteklediği Emirdağ Belediye Kadın Voleybol Takımı, Afyonkarahisar Belediyesi Mustafa Abi Kapalı Spor Salonunda oynanan Afyonkarahisar Spor Lisesi Voleybol Takımını setlerde 3-0 yenmeyi başardı.

Maç sonunda alınan 3-0’lık galibiyet sonrası büyük coşku yaşayan voleybolcuları tebrik ederek galibiyet fotoğrafı çektiren Kaymakam Bilici, “Emirdağ Belediye Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizler her zaman takımımızın yanındayız, branş ayırt etmeksizin her zaman spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu maç sonrası sahaya inerek takım oyuncularımızla bir araya geldi. Oyuncuları gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik ederek "Takımımız rahat bir galibiyet aldı ve liderliğini sürdürdü. Gelecek maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

Emirdağ Belediye Voleybol Takımı yarın son maçında Afjet Afyon Spor ile mücadele edecek, kazanması durumunda bir üst lig olan Voleybol 2.Ligi için Playoff mücadelesine hak kazanacak…

  • Okunma: 1443

Yorumlar (0)Yorum Yap