Emirdağlı Aile İçin Konunun Takipçisiyiz

Haberler / Güncel

Emirdağlı Aile İçin Konunun Takipçisiyiz

Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İsviçre'nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman ile ilgili bir açıklama yaptı. 


Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs sürecinde hem sağlık hem de insanlık açısından sınıfta kalan Avrupa ülkeleri çoğu hastayı tedavi etmeyip evlerine gönderiyor. İsviçre'nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman, Türk yetkililere seslendi. Yaman, iki çocuğu ile kardeşinin de hasta olduğunu, tedavi olmak için Türkiye’ye gelmek istediklerini söylemişti. 

Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'dan konuyla ilgili şu açıklama geldi; 
"Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığımız, Dışişleri Bakanlığımız ve Afyon Milletvekilimiz Ali Özkaya birebir ilgileniyor. Keza biz de ailemizle sürekli temas halindeyiz. Perşembe günü Başkonsolosluğumuza gelen bilgi neticesinde sahibi Türk olan İsvicre'deki bir hastaneye tekrar götürüldüler. Cumartesi günü de burada testler yeniden yapıldı ve devletimiz gerekli görürse elbette gereğini yapar. Sizler ve hastalarımız müsterih olsunlar."

  • Güncelleme: 28.04.2020 14:58
  • Okunma: 4046

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • ceylan

    mrb babam 88 yaşında kovid 19 yakalandı. Belçika ne hükumeti ne hastane geri gönderdi. Babam 3 hafta, hastanede kaldı ve iyileşti çıktı. Birde babamda nefes darlığı bronşit kronik üzerine kalp, hiper tansiyon, şeker ve kolesterol vardı. İstese o hastalıkların hepsi kovide zıt babama niye baktılar. Görevlilerin dediği bazı hastalarda kovid olsana evde karantinaya geçenler var. Sorun bence abartılıyor. Sanki ırkçılıkla sen yabancısın öl bu Belçika Avrupalıların hastaneye kaldır iyileşsin.