Emirdağlı Bakanımız Mahinur Görevi Devraldı

Haberler / Güncel

Emirdağlı Bakanımız Mahinur Görevi Devraldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görevi törenle Derya Yanık'tan devraldı. Emirdağlı Bakan Mahinur Özdemir Göktaş konuşmasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın önemine dikkat çekerken, 'Gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğim. Çocuklarımın artık binlerce kardeşi var.' dedi.

Derya Yanık, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devir teslim töreninde konuştu:

Tamamıyla dezavantajlı gruplara hizmet eden bir yerden bahsediyoruz. AK Parti olarak iktidara gelirken verdiğimiz kimsesizlerin kimsesi olmaktı. Bakanlığımız bu sözün yerine getirildiği yer. Dünyada ve Türkiye'de sosyolojik dönüşümün en keskin olduğu zamana denk geldik. Önümüzdeki yıllarda karşımıza çıkacak meseleleri ön gören bir yer burası. 18 yaş altı 22 milyon çocuğumuz var. Türkiye'nin yaşlanma gerçeği var. 10-15 yıl sonra yaşlanmanın farkını yaşayacağız.
Kuşak farkının 4 yıla indiği zaman dilimini yaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken bir taraftan geleceğimizi inşa eden yerden bahsediyoruz. Neredeyse özellikle sadece bakanlığımıza özgülenmiş çalışmalardan biri kadınlar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise şu ifadeleri kullandı:

"CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
Aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğim. Sayın bakanıma teşekkür ediyorum. Bayrağı kendisinden devralmak onur verici. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile kurulan bu kabinede bana verilen görev nedeni ile cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için yeni bir güçle yol alıyoruz. Türkiye vatandaşlarına tek tek ulaşan ve örnek gösterilen bir ülke. Bunda kuşatıcı politikaların payı büyük.

"ÇOCUKLARIMIN ARTIK BİNLERCE KARDEŞİ VAR"
Ailenin öneminin farkındayız. Güçlü birey, güçlü aile güçlü toplum ve güçlü Türkiye'ye olan inancımızı vurgulamak istiyoruz. Yaşlı, engelli, çocuk, şehit yakını, gaziler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımızın sürdürülebilir olmasını önemsiyoruz. Kendi değerlerinden medeniyetinden aldığı güçle Türkiye Yüzyılı'na hazırız. Çocuklarım Yusuf ve Hamza'yı anmadan geçmek istemiyorum. Onların artık binlerce kardeşi var ve bu binlerce kardeşten duyduğu mutluluğu ben de paylaşıyorum.

  • Okunma: 1520

Yorumlar (0)Yorum Yap