Emirdağlı Engellilerden Gurbete Mesaj Var

Haberler / Güncel

Emirdağlı Engellilerden Gurbete Mesaj Var

Emirdağ'da Belediye Rant Tesisleri’nde bulunan Emirdağ Engelliler Dayanışma Derneği’ndeki engelli hemşehrilerimiz bir açıklama yaparak yurtdışından ilçemize getirilen engelli araçlarında sorun yaşadıklarını belirterek yurtdışından Emirdağ Engelliler Dayanışma Derneği’ne araç gönderilmemesini istediler. Engelli hemşehrilerimizden bazıları konuyla ilgili açıklama yaparak engelli araçlarının Türkiye’den temin edilmesini istediler.

İşte konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalar :
TAMER ÇELİK : “Ben Emirdağ Engelliler Derneği’nden Tamer Çelik. Benim kullandığım engelli aracının bakımı zor oluyor. Aracım yurtdışından (Belçika’dan) geldi. Arızalandığı zaman tamirci bulamıyoruz, tamirciler buraya gelince fazla ücret talep
ediyor. Parçalarını bulamıyoruz. Lastiklerini bulamıyoruz. Araçlar buradan alınırsa burada servisi de var, yedek parçası da var. Yani biz araçların buradan alınmasını talep ediyoruz”.

SEVGİ MERİÇ : “Ben Emirdağ Engelliler Derneği’nden Sevgi Meriç. Avrupa’dan gelen engelli araçlarının parçaları burada
bulunmadığı için ben araçların yerli Türk malı olmasını istiyorum. Buradaki araçların parçaları aradığımız zaman bulunuyor. Engelli arkadaşlar oradan gelen araçların parçalarını bulmakta zorluk çekiyorlar. Bu konuda yetkililere sesleniyorum eğer buradan alınırsa çok memnun oluruz. Teşekkür ederim”.

MUHARREM ŞİMŞEK : “Ben Emirdağ Engelliler Derneği’nden Muharrem Şimşek. Ben araçların buradan alınmasını isterim.
Yurtdışından araç gelmesin, parçasını bulamıyoruz zorluk çekiyoruz” dediler.

Bilindiği üzere ilçemize başta Belçika olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinden engelli aracı getirilmişti. İlçemizdeki engelliler ise bu araçların lastiklerini ve malzemelerini bulmakta zorluk yaşadıklarını belirterek araçların Türkiye’den teminini istediler. >Emirdağ Gazetesi

  • Güncelleme: 30.01.2020 21:16
  • Okunma: 3064

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • gurbetci

    Herkes avrupadan birsey bekleyecegine, kredi cekip alsinlar.
    Tabi elimizden gelen birsey varsa yapariz.
    Eyadin getirdigi ozurlu arabalarin sahibim.com dustugunu de gorduk, Bu mantik degismeli.