Emirdağlı Gazetecilerden Kaymakam Bilici’ye Ziyaret

Haberler / Güncel

Emirdağlı Gazetecilerden Kaymakam Bilici’ye Ziyaret

Avrupa Press Genel Yayın Yönetmeni ve Emirdağlı olan Gazeteci Bilgin Özçifci ve Emirdağlı Emekli Öğretmen aynı zamanda İhlas Haber Ajansı (İHA) Eskişehir Muhabiri Ertuğrul Altınel, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’yi makamında ziyaret ettiler ve röportaj yaptılar.

Emirdağlı Gazeteciler Bilgin Özçifçi ve Ertuğrul Altınel; Emirdağ’ın sorunlarını ve Emirdağlıların isteklerini Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’ye makamında dile getirdiler. Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ’ın sorunlarını iyi bildiğini ve sorun ve isteklerle yakından ilgilendiğini belirterek şunları söyledi: ‘’ Emirdağ’ın sorunlarını ve Emirdağlıların isteklerini yakından takip ediyorum ve sorunlarını çözüyorum ve çözmeye devam ediyorum’’ dedi.

Gazeteci Bilgin Özçifçi, ‘’Emirdağ’daki lokantaların masalarında, yemek ve tatlıların ücretlerini içeren bir liste olursa, müşteri hangisini yiyeceğini seçer ve garsona getirmesini söyler’’ dedi. Kaymakam Osman Bilici de bu sorun ve istekle yakından ilgileneceğini’’ dile getirdi.

Gazeteci Ertuğrul Altınel, ‘’ Emirdağ ilçesine tam teşkilatlı yeni bir Devlet Hastanesi’nin yapılıp yapılmayacağını ve Emirdağ ilçesinin tam teşkilatlı yeni bir Devlet Hastanesi’ne ihtiyacı olduğunu’’ dile getirdi. Kaymakam Osman Bilici soruları cevaplandırarak şunları söyledi: ‘’Emirdağ’daki lokantaların masalarında yemek ve tatlıların fiyatlarını içeren bir listenin bulunması yönünde girişimlerde bulunacağım. Ayrıca Emirdağ ilçesine yeni bir Devlet Hastanesi yapılması düşünülmektedir. Bu yapılacak yeni Devlet Hastanesi Emirdağ – Eskişehir yolunda bulunan eski pancar deposunun olduğu yere yapılacak. Bu çalışma 2 yıl kadar sürebilir. Yeni yapılacak Devlet Hastanesi’ne ödenek bekliyoruz. Ziyaretlerinizden çok memnun kaldım’’ dedi.

  • Okunma: 985

Yorumlar (0)Yorum Yap