Emirdağlı Gençler Spora Doyuyor

Haberler / Spor

Emirdağlı Gençler Spora Doyuyor

Emirdağ'da spor alt yapısı oluşturulması ve sporun yaygınlaşması kapsamında Emirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın'ın Emirdağ'da eğitim gören gençlerin sporla ilgili olması için Emirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Seyda Topal görevlendirilerek; Emirdağ'daki okullarda tanıtımlar gerçekleştirildi.

Okul ziyaretlerinde öğrencilere Emirdağ'da eğitimi verilen spor dallarıyla ilgili bilgiler veren Topal; Taekwondo, Güreş, Okçuluk, Kort Tenis, Masa Tenisi, Badminton, Bocce ve Voleybol branşlarının tanıtımını gerçekleştirdi ve tüm eğitimlerin ücretsiz olduğu altını çizilerek Emirdağ'daki spor sahalarının sahiplerinin öğrenciler olduğu anlatıldığı öğrenildi.

Haftanın her günü Emirdağ Spor Salonundaki eğitimlere katılan öğrencilerin heyecanları ve istekleri fark edilirken; Emirdağ'daki gençlerin eğitimi verilen branşlarda oluşturulan alt yapı ile gençlerin önümüzdeki dönemlerde müsabakalarda mücadele etmesi bekleniyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3892

Yorumlar (0)Yorum Yap