Emirdağlı Girişimcilerden Kurumsallığa İlk Adım

Haberler / Güncel

Emirdağlı Girişimcilerden Kurumsallığa İlk Adım

Profesyonel hizmet ve en iyi fiyat garantisini müşterilerine sunan Es Sağlam Turizm, Emirdağlı girişimciler Okan Sağlam ve Mert Ahmet Köksal idaresinde turizm acentelerini kurumsallaştırma kararı aldılar. Tatilla ismi ile sektöre giriş yapan Emirdağlı girişimciler patenti kendilerine ait olan Tatilla’nın Eskişehir acentesinin açılışını gerçekleştirdiler.

Emirdağ’da yolcu-personel taşımacılığı, uçak bileti ve turizm acentesi hizmetlerini kurumsallaştıran Es Sağlam Turizm Tatilla Eskişehir olarak kapılarını hizmete açtı. 14 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Sakarya-1 Caddesi üzerinde Halkbank şubesi karşısında açılış gerçekleştirdiler.

Eskişehir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Barış Can ve MHP Emirdağ Belediye Meclis Üyesi Recep Çelik’in açılış kurdelasını kestiği programa Emirdağ’dan, Eskişehir’den ve Avrupa’dan birçok konuk katıldı.

"MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLMAZSA OLMAZIMIZ"
Turizm sektöründe yeni yüz ve yeni ismi Tatilla markası ile yeniden tüm Türkiye'ye hizmet vermek istediklerinin altını çizen firma yetkilileri, "Merkezimiz olan Emirdağ’dan sonra Eskişehir’de de kurumsal ismimiz ile hizmet vermek için buradayız. Kurumsal yapımızla siz değerli misafirlerimize en uygun fiyat garantisi ve en yüksek kalite güvencesini sunmak için elimizden geleni yapacağız. Hizmet sektöründe en önemli unsur olarak bildiğimiz, gördüğümüz müşteri memnuniyeti bizim için olmazsa olmazdır. Misafirlerimizin memnuniyeti için sabah akşam demeden çalışacağız. Her bütçeye uygun tatil rezervasyonlarımız, kültür turlarımız, uçak biletleri, oto kiralama ve havalimanı transfer hizmeti mevcuttur. Turizmde önemli adımlar atan Eskişehir’e bu sektörde renk katmaya geldik. Misafirlerimize Sakarya-1 Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladık. Siz değerli misafirlerimizi tatil planlarınız için ofisimize bekliyoruz." ifadelerini kullandılar.

Emirdağlı girişimciler Okan Sağlam ve Mert Ahmet Köksal’ı yeni yatırımlarından dolayı tebrik ederiz.

  • Okunma: 2198

Yorumlar (0)Yorum Yap