Emirdağlı Şampiyonun Hedefi Avrupa

Haberler / Güncel

Emirdağlı Şampiyonun Hedefi Avrupa

Muaythai Türkiye Şampiyonu Elmas Başoğlu, Avrupa Muaythai Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek için iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
Afyonkarahisar’ı temsilen Antalya’da U23, Gençler ve Minik Yıldızlar Türkiye Muaythai Şampiyonasına katılan 13 yaşındaki sporcu Elmas Başoğlu, 4 maçın 4’ünü de kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştu.

21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Muaythai Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapılacak olan şampiyona da hedefinin avrupa şampiyonluğu olduğunu söyleyen Başoğlu, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Emirdağ Güçlü Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Ali Çiloğlu, yapılacak olan şampiyona ile ilgili şu cümlelere yer verdi; “Öğrencimiz Elmas Başoğlu Antalya’da yapılan müsabakalarda 4 maçını da kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu 21-28 Mart 2023 tarihlerinde Ankara’da yapılacak Muaythai Avrupa Şampiyonası'na katılacaktır. Biz de elimizden geldiğince en iyi şekilde kendisini maçlara hazırlıyoruz. İnanıyoruz ki, burada da şampiyon olacak. Ülkemize ve Afyonkarahisar’ımıza derece getirerek, bayrağımızı dalgalandıracak.” diye konuştu.

  • Okunma: 1341

Yorumlar (0)Yorum Yap