Emirdağlı Sanatçıya Ödül

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağlı Sanatçıya Ödül

Bursa’da Eczacılar Kooperatifi tarafından, her yıl ulusal düzeyde geleneksel olarak düzenlenen merhum Eczacı Naci Doğan Fotoğraf Yarışmasının 10.’su, gerçekleştirilen jüri değerlendirmesi ile sona erdi. Emirdağlı fotoğraf sanatçısı Battalgazi Barlas ''İnsan ve Sağlık' konulu fotoğraf yarışmasında 'birincilik ödülü'' ne layık görüldü.

Merhum Eczacı Naci Doğan’ın kooperatifçilik konusundaki çalışmalarını aktarmak, anısını yaşatmak ve sağlık sektörü çalışanlarının sosyal yönlerini desteklemek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın bu yılki teması ‘’İnsan ve Sağlık’’ oldu. Bu fotoğraf yarışması, Tema ile sağlık sektöründe çalışanların insana sağladığı destek ve dayanışmanın farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlendi.

Yarışmaya katılan fotoğraflar arasında, eserinin Birincilik Ödülüne layık görüldüğünü belirten Emirdağlı Fotoğraf Sanatçısı Battalgazi Barlas şunları söyledi: '' Bursa'da Eczacılar Kooperatifi tarafından ulusal düzeyde ve geleneksel olarak düzenlenen merhum Eczacı Naci Doğan Fotoğraf yarışmasının 10.cusu, ''İnsan ve Sağlık'' konulu Fotoğraf Yarışmasına internet ortamında katıldım. Benim gönderdiğim ''İnsan ve Sağlık'' konulu fotoğraf birincilik ödülü aldı. Ödülüm önümüzdeki günlerde tarafıma ulaşacaktır. Bu Fotoğraf Yarışmasına Türkiye'nin her yanından sağlık çalışanları katıldı. Bende Eskişehir'de sağlık personeliyim. Ulusal düzeyde tertiplenen Fotoğraf Yarışmasında birincilik ödülü almamdan mutluluk duydum ve Eskişehir'i ve Emirdağ'ını fotoğrafçılık alanında temsil ettim'' bu vesile ile merhum eczacı naci doğanı rahmetle anıyorum ,dedi.

  • Güncelleme: 23.12.2015 20:09
  • Okunma: 2655

Yorumlar (0)Yorum Yap