Emirdağlı Sanayici'den Emirdağ OSB'ye Yatırım Kararı

Haberler / Ekonomi

Emirdağlı Sanayici'den Emirdağ OSB'ye Yatırım Kararı

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ’a yatırım yapmak isteyen Türkiye’nin en büyük bakır üretim firmalarından olan Altek Döküm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sanayici Fehmi Denizli ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde yatırıma açık alanlarda fizibilite çalışması yaptı.

Emirdağ OSB’nin büyük yatırımlar için uygun halde olduğunu ve her zaman yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğunu ifade eden Kaymakam Bilici, ilçemize yapılacak her yatırımın hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok önemli olduğunu belirterek ilçemize yatırım yapmak isteyen Fehmi Denizli’ye teşekkür etti.

Emirdağ'a yatırım yapmak isteyen Fehmi Denizli’ye teşekkür eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu hızla büyüyen ve gelişen ilçemize yatırım yapmak isteyenlere yerel yönetim olarak gereken desteği vereceklerini belirterek yeni yatırımcıları beklediğini dile getirdi.

Ülkemizin farklı bölgelerinde önemli yatırımlar gerçekleştiren Sanayici ve Yüksek Makine Mühendisi Emirdağlı Fehmi Denizli, Emirdağ’ın yatırım için önemli alanlardan bir yer olduğunu belirterek gerekli şartların oluşması halinde Emirdağ’a yatırım amaçlı fabrika kurmak istediklerini ifade etti.

İncelemeye Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Kaymakam Refiki Funda Hamza, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ OSB Müdürü Şamil Çil katıldı.

  • Okunma: 2365

Yorumlar (0)Yorum Yap