Emirdağlı Sebzecilerden Başkan Kargın'a Ziyaret

Haberler / Güncel

Emirdağlı Sebzecilerden Başkan Kargın'a Ziyaret

İlçemiz Sebzeciler Derneği Başkanı Doğan DAĞ ve yönetim kurulu üyeleri Kadir BİLAL, Yücel ERDÖNMEZ, Neşet POTUK, Tuncay URFALI, Suat GÖZEL, Zafer ERDÖNMEZ ve Ethem GÖZEL Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Uğur Serdar KARGIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilçemiz Sebzeciler Derneği ve beraberindeki yönetim kuruluna teşekkür etti.

Emirdağ Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Emirdağ Sebzeciler Derneği , pazar yeri çalışmaları hakkında görüş, öneri ve taleplerini de sundu.

Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ziyaret hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, esnafımızın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Gerek kendileri için gerek ilçemizin ticari ve ekonomik hayatı için yapılabilecek çalışmaları ele aldık. Esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3137

Yorumlar (0)Yorum Yap