Emirdağlı Sultan Finalde!

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağlı Sultan Finalde!

Avrupa’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan Top Model Belgium 2015 yarışmasının ön elemelerinde Emirdağ’lı manken fotomodel Sultan Poyraz (28) kendi kategorisinde 10 güzelin arasına girmeyi başararak Paris biletini alan isim oldu.

Belçika’da bulunan Espace Magnum Colfontaine Konser salonunda gerçekleşen elemelerde çeşitli yaş ve kategorilerde katılan 600 manken ve fotomodel becerilerini sergileyerek SMS oylarıyla finale kalabilmek için ter döktüler.

25 Milyon Euro’luk bir bütçeyle Paris’in görkemli salonlarından biri olan Lido De Paris’te 10 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan finallerde Türk toplumunu da temsil edecek olan Poyraz “Belçika’dan Paris’e gidecek 10 kızdan biri olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Yarışma boyunca kendi kategorimde 40 yarışmacıyla beraber yarıştım. Doğal duruşum ve yaptığım konuşmalarım sanırım etkili oldu. Bu yüzden seçilmeyi başardım. Ancak her şey şimdi yeniden başlıyor. Dünyanın gözde mankenleriyle beraber aynı ortamda yarışacağız” dedi.

Emirdağ kökenli Sultan Poyraz, “Benim yüküm bu yarışmada diğerlerine göre çok daha büyük. Belçika’yı ve Türk toplumunu temsil etmek iki ülkenin de sorumluluğunu taşımak bambaşka bir heyecan. Beni başından sonuna kadar koşulsuz destekleyen aileme ve arkadaşlarıma çok şey borçluyum. Onları Paris’te de mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım. Yarışmanın kapsamında yer alan güzel konuşma, fizik ve profesyonellik konusunda iddialıyım” diye konuştu.

Poyraz “Hayallerimde TV Dizilerinde oynamak var. Ancak ailemin onayını almadan şimdiye kadar hiçbir şey yapmadım. Ailemin desteğini alarak katıldığım bu yarışmada yeniden dereceye gireceğime inanıyorum. Türk kızlarını en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

Yarışma Öncesi Hiçbir tanıtım yapmadık.
Emirdağ’lı güzel Sultan Poyraz “Yarışma öncesi ailem ve arkadaşlarım haricinde hiç kimsenin bir haberi olmadı. Aslında iyi de hazırlanamamıştım. Ancak bundan sonra Avrupa’da yaşayan Türklerin desteklerini bekliyorum. Yarışmadan sonra Afyon’a ve Emirdağ’ı ziyaret etmek istiyorum. Herkese selamlarımı yolluyorum” dedi.>cafelife

  • Okunma: 3733

Yorumlar (0)Yorum Yap