Emirdağlı Vekil İstiyor Kampanyası Başladı

Haberler / Güncel

Emirdağlı Vekil İstiyor Kampanyası Başladı

Belçika'da yaşayan Afyonkarahisar'lı vatandaşlar Emirdağ'dan milletvekili istediklerini dile getirmeye başladılar. Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi 24 yıldır Ankara'ya milletvekili gönderemiyor. Gurbetteki Emirdağlılar Belçika'da seslerini yükseltmeye başladılar. Bunu hem sosyal medya üzerinden hemde parti genel merkezlerine yazdıkları binlerce mektuplarla tepkilerini gösteriyorlar.

Bu tepkiyi gösterenlerin başında güçlü ve sivil toplum örgütlerinde etkin rol oynayan, Belçika Emirdağılar Birliği Başkanı ve MÜSİAD Belçika Yönetim Kurulu Üyesi Osman Mızrak oldu. Mızrak, artık Emirdağ'ın böyle sıralamalarda arka sıralara atılacak bir ilçe olmadıkları ve sosyal medyada "YETER ARTIK" diye yazdığı mesaj Belçika'daki gurbetçilerden destek gördü.

Başkan Osman Mızrak'ın gurbette başlatığı bu tepki çığ gibi büyüyerek, sosyal medya ile her platformdan Emirdağ'lılar tepkilerini koymaya başladılar. Mızrak şunları paylaştı; ""!! ARTIK YETER !! HAKKIMIZI ISTIYORUZ :
Memleketimiz EMİRDAĞ için insani için hizmet için, Gurbetçimiz için Milletvekili hakki olduğuna Yüz binlerce Emirdağlı inaniyor ve bekliyor. Avrupa'da yaşayan 150.000'den fazla Emirdağlı Afyon ilimizden Milletvekilligi bekliyor."

  • Okunma: 2804

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • poyraz

    saglamla yola devam,

  • emirdaglı

    zafer kardeşim vekil adayımızı desteklemen çok iyi keşke herkes senın gıbı olsa fakat yıne davamıza sahıp çıkmamız gerekıyor şer odakları bir olmuş üstümüze gelirken sıkısıkıya sarılmamız gerekıyor davamıza
    selametle

  • Zafer

    Cengiz Sağlam aday olmazsa oyumu CHP'ye vereceğim.

  • o sene bu sene

    helal olsun gurbetçi hemşehrilerime bir ve beraber olursak inşaallah bu dönem vekilmiz seçilecek