Emirdağlılar Vakfı Başkanı Görkem Pala Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Görkem Pala Oldu

Emirdağlar Vakfı seçimi Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Veli Görkem Pala, Orhan Özkır ve Sibel Erenoğlu'nun aday olduğu kongre yoğun katılımla gerçekleşti. Vakfın yeni başkanı Veli Görkem Pala oldu. Pala, 293 oy aldı.

Divan başkanlığını Hasan Hüseyin Kölsal'ın yaptığı kongre Saygı Duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Mevcut başkan Hasan Murat Kahya'nın aday olmadığı seçimde üç aday yarıştı. Adaylardan Veli Görkem Pala, yeni yüzlerle yeni sözler söylemek için aday olduğunu ve birlik- beraberlik hedefiyle yola çıktığını söyledi. Yine adaylardan Orhan Özkır ise, daha önce başkanlığı döneminde vakıfın güçlü olduğunu kaydetti. Sibel Erenoğlu ise 25 proje ile yola çıktıklarının altını çizdi.

Pala'nın yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu;

Ceylan Yavuz, Mesut Donmaz, Aslıcan Özgür ileli, Fatih Koca, Mehmet Kahya, Mustafa Karakuş, Diğdem Adıgüzel, Anıl Özel, Ümit Alan, Kenan Karaca, Habip Umutoğlu, Belger Biçer.

634 kişinin oy kullandığı seçimde Veli Görkem Pala 293 oy aldı. Seçimde Orhan Özkır 257, diğer aday Sibel Erenoğlu ise 70 oy alabildi.

  • Okunma: 4045

Yorumlar (0)Yorum Yap