Emirdağlılar Vakfı Burs Sonuçları Açıklandı

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfı Burs Sonuçları Açıklandı

Uzun bir aradan sonra yeniden yükseköğrenim öğrencilerine burs desteği vereceğini açıklayan Emirdağlılar Vakfı; Türkiye’de örnek bir uygulamaya imza atmış ve başvuruları www.emirdagburs.org adresi üzerinden kabul etmişti.

www.emirdagburs.org adresinde başvuru kriterleri ve değerlendirme kriterlerine göre şeffaf bir değerlendirme sistemi kuran Emirdağlılar Vakfı; beyan edilen bilgilerle yüklenen belgelerin doğruluğunu ve uygunluğunu da kontrol ederek burs desteği hakkı kazanan öğrencilere sonucu bildirdi.
Doğrudan sistem üzerinden otomatik mesaj ile hak kazananlara ulaşılırken; isimlerden bağımsız değerlendirme kriterlerine göre şeffaf bir değerlendirme yapıldığının altını çizen Dr.Veli Görkem Pala; ara tatilde oluşabilecek yeni bir bütçeyle tekrar yeni bursiyerlere imkan sağlamaya çalışacaklarını bildirdi.

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala yaptığı açıklamada; “ 8 Tıp Fakültesi, 8 Mühendislik, 2 Diş Hekimliği, 1 Eczacılık, 1 Hukuk Fakültesi, 4 Öğretmenlik, 4 Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, 5 Hemşirelik ve Ebelik, 1 İslami Bilimler Fakültesi öğrencisi olmak üzere yine iktisat, işletme, kamu yönetimi fakülteleri gibi hem başarılı hem de gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteği sağlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Vakfedenlerimize minnettarız. Öğrencilerimize çok önemli bir destek sağladılar. Bu konudaki desteklerimiz artarak devam edecek. Hala burs desteği sağlayan vakfedenlerimiz var. İnşallah sayıyı ara dönemde tekrar arttıracağız ya da yedek öğrencilerimizden de sağlamaya başlayacağız. Bugün bizim için gurur dolu bir gün büyük mutluluk duyuyoruz. Yönetim kurulumuza, vakfedenlerimize minnettarız” dedi.

Öğrenciler www.emirdagburs.org adresine girerek; TC Kimlik No ile sorgulama yapıp hak kazanıp kazanmadığını öğrenebilir.

  • Okunma: 1266

Yorumlar (0)Yorum Yap